Huolehdi hyvinvoinnista myös vuoden pimeimpään aikaan

Ei ole ensimmäinen tai toinenkaan kerta, kun vuoden pimein aika sekä sen vaikutus energisyyteen tulee puheeksi normaalissa kahvipöytä keskustelussa. Kyseessä on rankat pari kuukautta, jotka vaikuttavat toisiin enemmän kuin toisiin.

Pimeyttä vastaan on kuitenkin mahdollista taistella usein eri keinoin ja nykyään markkinoilta löytyy monenlaista apuvälinettä pimeyden selättämiseksi. Alta löydät vinkkimme sekä suosituimmat menetelmät onnelliseen elämään myös vuoden viimeisimpinä kuukausina.

Kuinka selättää syksyn pimeys

Syksyn pimeys voi vaikuttaa joidenkin suomalaisten elämään suurestikin. Osa ihmisistä on jopa alkanut pelkäämään loka- marraskuuta, jolloin pimeys iskee suoraan päin näköä.

Pimeyden selättämiseksi on yritetty löytää monia keinoja ja vaikuttaa, ettei tässä olla päästy läpimurtoon asti. Pimeyttä selätettäessä on tärkeää pitää ruokavalio kunnossa sekä värikkäänä. D-vitamiinilisä ei myöskään ole pahitteeksi.

Muita apukeinoja ovat erilaiset valot, joista yksi suosituimmista on valoa lisäävä herätyskello. Kyseinen kello kirkastaa valoa aste asteelta ja herätyksen tärähtäessä päälle, on syvä uni vaihtunut jo kevyempään, eikä herätyksen tulisi tuntua yhtä pahalle. Kyseisen herätyskellon idea on herättää sen käyttäjä luonnollisesti. Kyseessä onkin uni- ja ääniterapiaan liitetty keksintö.

Edellä mainittuja kelloja on mahdollista ostaa noin 50 eurolla. Lisäksi raha-asioita mietittäessä, parhaat lainat on helppoa kilpailuttaa Lainat.fi sivuton kautta. Kyseessä on luotettava sekä turvallinen paikka, joka vertailee 2 000 - 60 000€ suuruiset lainat helposti ja tarjoaa parhaillaan jopa 25 lainavaihtoehtoa.

Syksyn pimeyden ja sen aiheuttaman mielipahan selättämiseksi on myös hyvä pitää yllä positiivista mieltä. Joskus tämä voi tuntua hankalalle, mutta positiiviset ajatukset auttavat luomaan positiivisen mielen ja näin myös selättämään syksyn pimeyden nopeammin.

16 Dec 2019